WOW!!!

WOW!!! Vilken start på denna fredag! Vaknade seg och trött. Släpade mig ut i stallet. Gäspade mig genom frukosten. Kände stor skräck över att ha ett spinningpass och känna mig som en zombie. Men, hokus pokus så blev jag jättepigg när jag kom in i spinningen. Sen kom alla underbara morgonspinnare och det blev bara bättre och bättre. Det var SUPERDUPERKUL! Lite ringrostig instruktör men vansinnigt roligt. Fast coren är inte riktigt min grej. Jag gillar ju att improvisera och headsetet ramlar av så det blev lite tjorv med den delen. Men strunt i det. Tror alla fick jobba lite i plankan i alla fall. Och sen har vi med lite armhävningar också - det är ju alltid härligt. Längtar till nästa torsdag (boxen) och till nästa fredag. Idag blir det nog ingen mer träning, känner mig rätt nöjd. Nästan fyra chins idag! :)
 
Trevlig helg!
Allmänt | | Kommentera |

Lite av varje...

Igår vilade jag och njöt istället av en härlig massage på Vinden. Idag har jag kört igenom mitt spinningpass som jag ska ha imorgon. Det ser jag fram emot. Boxen ikväll blev tyvärr inställd pga. för få deltagare. Hoppas det kommer fler nästa vecka. Tråkigt om vi inte kan köra för att det inte finns intresse. Det är den absolut roligaste träningen.
Idag klarade jag att göra tre rätt så korrekta chins.
 
Jag är full av energi och idéer men det känns som om det hänger ett stort mörkt moln över hela livssituationen. Barnens skola har fått en ny rektor och det känns inte bra i magen. Vi vet inget om E;s språkval. Konstig och otydlig information från rektor igår. Verkade inte vara förankrat bland lärarna...Sen avslutades föräldramötet i en klass med att lärarlaget gick ut för att föräldrarna skulle få ta upp saker som inte lärarna berörs av. Då stannade en lärare, som inte tillhör lärarlaget, och började tala om för mig vad jag måste göra med mitt barn...Samma lärare som förra veckan kallade min dotter förtidsfjortis...
 
Jag letar en ny lokal till mitt ftg. och det verkar inte finnas någon i denna kommun. Märkligt...
 
Sen har jag konstaterat att jag inte är speciellt omtyckt. Tråkigt, men sant. Borde nog inte säga vad jag tycker. Då skulle jag vara med i fler gäng. Men tänk om alla gäng visste hur mkt. skitsnack det förekommer inom gängen. Varför låtsas man vara vänner och äta middagar och dricka vin ihop för att sedan snacka skit bakom ryggen, till mig till exempel? Då är jag hellre utanför. Tyvärr är jag nog inte så mjuk och följsam så jag passar in i så många grupper. Jag är inte beredd att förändra mig och mina åsikter beroende på vem jag pratar med.
 
Varför detta i min träningsblogg? Därför att vi består av kropp och själ och det måste vara balans. Kan inte säga att det är obalans direkt, men jag känner att jag måste vara uppmärksam. Tror det finns ett par saker som jag ska välja bort snart, för att välja något annat.
 
I dag ska jag njuta av en bit sockerkaka till kaffet. Mums! :)
Allmänt | | Kommentera |

Första simturen avklarad.

Det var inte alls kallt och inte alls så tråkigt som jag hade väntat mig. Men jag blev röd i ögonen och fick vatten i näsan. 60 längder trots att jag bara tänkt simma 30 eftersom det var första gången. Teknikträning är det som behövs för att det ska gå framåt. Trött blev jag inte. Sen måste jag ha en vattenflaska för jag blev rätt törstig.
Allmänt | | Kommentera |
Upp