Kombinerat pass

Dagens träningspass blev ett kombopass. Jag började med att springa 2 km. Sen cyklade jag 30 minuter för att sedan jobba lite effektivt med överkroppen för att sedan varva ner med 2 km löpning igen. Avslutade hemma på gården med plankan i 3 minuter. Det var en riktig utmaning. Första minuten gick bra - sen kom myggen! Mental träning tror jag det kallas... ;) Det var ett härligt träningspass. Benen nästan vek sig när jag klev av cykeln och illamåendet var inte långt borta. Såna pass är det härligaste jag vet! Nu längtar jag efter att sitta på hästryggen igen. Måste börja planera hösten...Hur ska jag hinna med allt roligt jag vill göra? :)
Allmänt | | Kommentera |

Nu är jag igång igen efter min vila.

I fem dagar har jag vilat från träning. Det har varit skönt för kropp och knopp. Däremot har vi gått och stått nästan hela dagarna under vår semester så fötterna känns lite trötta. Fötterna är nog min svagaste länk. Där blir jag trött långt innan resten av kroppen blir trött. Idag har jag startat höstens träningsprogram. Det känns roligt och utmanande. Hoppas på att kunna träna hårdare än jag brukar... Jag har ju en ny passion, sh´Bam och ikväll var det dags igen. Jag kände mig riktigt duktig och kunde hänga med i nästan alla steg - med armar!!! På onsdag är det sista gången, sen åker vår duktiga instruktör hem från sig sommarstuga. Det var väldigt varmt i badhuset, men det gillar jag. Svettigt och härligt. När jag kom hem bytte jag till torra kläder och stack ut på en löpsväng med maken. En mil blev det ikväll och det kändes fint i kroppen, förutom fötterna då som var lite ömma, men de ska härdas. :)
Allmänt | | Kommentera |

Magen full med tårta och palt.

Magen är full med tårta och palt, själen är full av energi och kroppen är skönt trött. Kan det bli bättre? Idag har vi firat familjens alla Kristinor. Fyra stycken har vi. Kvällens träning blev ett kombipass. Värmde upp på cykel en stund. (Längtar till spinningen startar!) Sen drog jag på mig boxhandskarna och slog några serier på min käre make, eller på mitsarna naturligtvis. Han är en bra sparringpartner. Armhävningar, magövningar och lite annat smått och gott tills jag var mör och fin i kroppen. Nu ska jag äta och packa inför vår lilla semesterresa. :)
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp