Laddad inför hösten!

Jag är laddad för höstens träningar med MaxPuls! Idag var jag till spinninglokalen och lämnade boxgrejerna som stått i vår hall en månad. När jag kom in till cyklarna blev jag grymt spinningsugen och fick en massa idéer för hösten. I detta höstrusk är jag inte så sugen på att träna ute. Det blev ett crossfitinspirerat pass idag också med lite boxinslag utan motståndare.
 
Under hela juni har jag antagit träningsutmaningar från en bloggare jag läser. Jag har inte gjort alla, det kan jag erkänna, men de flesta. Det har varit inspirerande och kul. Jag har fått nya idéer och gjort sådant jag normalt inte gör, hopprep till exempel. Så alla ni som tänker komma på mina pass under hösten - förbered er på hopprepshoppande. Det är grymt! Tänk att man hoppade varje rast när man gick i skolan. Vi hoppade dessutom dubbelhopprep hela mellanstadiet. Vilken kondition vi måste ha haft.  :)
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Ridresa till Loiredalen

Gårdagens gymträning känns - i hela kroppen. På grund av det kyliga höstvädret har jag faktiskt tränat inomhus denna vecka.  Igår gick jag igenom hela kroppen. Ett intensivt program i högt tempo. Väldigt roligt och vädigt flåsigt. Idag är det blåsigt och regnigt och min planerade tur på Halljärv tänker jag ställa in. Istället ska jag sitta inne och drömma mig bort till Skottland och Loiredalen. Jag tittar nämligen på ridresor :) Jag vill rida i vackra skogar i Frankrike, upp efter vindlande vägar i Skotska Högländerna och bo på sagoslott i Loiredalen och i en gammal borg i Skottland. Jag vill även känna doften av lavendel i Provence och galoppera över böljande gröna kullar på Irland.
 
Sen ska jag nog också ta en bit av dotterns fantastiska chokladmoussetårta (om det är kvar något) och möjligtvis köpa en Harry Boy för att kunna finansiera ridresorna. :)
Allmänt | | 2 kommentarer |

Inomhusträning i höstrusket

Idag har jag varit på gymet för första gången på flera veckor. Lusten att träna inne har inte varit så stor. Idag var det 8 grader, regn och snålblåst så det kändes fint att förlägga träningen inomhus. Det var jätteroligt! Jag är supersugen att börja träna crossfit, eller i alla fall lite åt det hållet. Intensivt och hårt! Kombinerat med box. Åh, vad kul. Tänk om vi hade en lokal nånstans. Jag saknar verkligen ett "riktigt" gym i kommunen. Med plats att hoppa rep, boxas, yoga... Drömmer mig bort...Nå, i brist på bröd får man äta limpa och träningen idag var rolig. :) I höstrusket får jag lust att sätta mig på spinningcykeln också. Den lusten brukar komma i augusti. :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp