Ingen träning.

Ingen träning idag heller. En aningens ont i "tanden", men en molande värk i hela kroppen och lite feber. Antagligen kroppen som reagerar på tandutdragningen. Känns inte roligt och mitt humör är inte det bästa. Grrrr.
 
Slutar året utan träning. Känns som om det är så året varit. Dåligt!
 
Allmänt | | Kommentera |

Tandutdragning.

Tänkte simma idag men min tand som spökat ett längre tag ville annat så jag fick en akuttid hos tandläkaren. Fraktur som jag trodde så det vara bara att dra ut. Nu åker familjen till badhuset och jag sitter här och tycker synd om mig. Äckligt med en kompress i munnen och ungar som tycker det är lustigt att jag ska få en glugg... Fast Oscar undrade om jag får en guldtand. :) Förhoppningsvis är det bra i morgon så jag kan börja träna. Nu är jag sååå träningssugen. Simning, skidor, styrketräning, springning, superdundermegaträningspass och lite slag på säcken skulle sitta fint. 
 
 
:)
 
Allmänt | | Kommentera |

Snart 2014

Vad händer??? Jag är orolig själ som trivs när saker rör på sig, ständigt och hela tiden. Samtidigt är jag en jordnära tråkmåns som gillar den silverfärgade vardagen. Träningshösten har sedan i september varit den sämsta på flera år. Tankarna snurrar i mitt huvud och mina mål har blivit suddiga och vissa till och med ointressanta. Mina prioriteringar är förändrade och jag har snurrat på kompassen och tagit sikte på andra mål än tidigare. Jag är inte helt säker på vilka vägar jag kommer att vandra denna vår, men en spännande nygammal dörr har öppnats och det känns spännande och roligt. Det är inte jobb utan fritid och jag ser fram emot det engagemanget. Kroppen har vilat sen dagen före julafton och idag simmade jag endast 20 längder för att sedan dyka från kanten med mina barn...Tjugo år sen jag gjorde det senast och det var riktigt kul.
 
Jag ser fram emot några återkommande lopp som jag hoppas kunna delta i. Springcross 3 maj, Kivijärviloppet, Dundret och Lidingöloppet. Jag är laddad och hoppas min hälsena på höger fot och knölen på min vänstra fot samarbetar så jag kan träna som jag vill. 
 
Jag brukar gilla hösten och känna nystart och glädje när skolan drar igång. Nu känner jag mig rätt pirrig inför det nya året och det är lite nytt för mig. Brukar vanligtvis inte bry mig så mycket om det.
 
Var dag är en sällsam gåva... 
 
28 december 2013
 
Anna
Allmänt | | Kommentera |
Upp