Idag var jag laddad till tusen.

Idag är en annan dag än igår och idag var jag superladdad när jag gick till gymet efter jobbet. Ben och axlar stod på schemat och det blev svettigt, flåsigt och träning till utmattning. :) Helt underbart med andra ord. Avslutade med upphopp men jag måste erkänna att sista omgången blev mesiga och kraftlösa benböj. Precis som jag hoppades. I morgon har jag planerat in en vilodag. Total vila för hela kroppen. Känns tråkigt, men så ska det bli. Nån gång måste kroppen få vila. 
 
Jag provade lite snygga kläder på min favoritaffär idag, Seth Engström i Överkalix. Blev förälskad i en klänning, som jag inte ska köpa (när skulle jag ha den???). Provade supersnygga marinblå typ chinos med lite korta ben. Jag har aldrig haft såna och trodde inte jag skulle gilla dem men det gjorde jag. Fast jag måste nog vänta lite med att köpa dem och hoppas att de är kvar när jag har fyllt på börsen lite. Det blir nog bara en rosa (!!!) t-shirt. Snygg till jeans och mkt. användbar. Fast så bara är det ju inte. Jag köper lite lycka med den t-shirten och det känns bra. :)
 
VVS
 
Anna :)
 
Allmänt | | Kommentera |

Just do it!

Att träna direkt efter jobbet med lite huvudvärk är inte jättelockande. Det är såna dagar jag helt enkelt bara gör det. Byter om och trampar upp i gymet och börjar värma upp i sakta mak. Efter en så där 10 minuter händer något i knopp och kropp. Sakta med säkert höjs energinivån och träningsglädjen sprider sig i kroppen. Idag var en sån dag. Energinivån var på minus och huvudet värkte en aning. Men jag gjorde som jag planerat. Träning mellan 14 och 15 i badhuset. Rygg, armar och mage. Det var fullt med unga killar där som körde bänkpress och triceps. Men vad bryr jag mig om det. Jag kör mitt och försöker att inte irritera mig på den förskräckliga musiken de spelar. Avslutade med att varva plankan med en annan magövning i 10 minuter. En härlig avslutning på ett bra måndagspass.
 
Jag är inte alltid full av träningsinspiration och motivation. Men jag har en plan och jag följer den. En plan och mellanmål i väskan. Det ger resultat.
 
Just do it! :)
 
Anna
Allmänt | | En kommentar |

Lappberget t.o.r.

Man ska aldrig säga aldrig. Jag har sagt; Jag ska aldrig åka Vasaloppet...Idag har jag anmält mig till Öppet spår. :) Jag har sagt; Jag ska då aldrig göra en Svensk klassiker, jag avskyr att simma, cykla och åka skidor...Jag är nu anmäld till Vansbrosimmet, Lidingöloppet och då idag skidor, Sälen - Mora (eller vart man nu åker). Och det känns spännande, skrämmande och roligt. Allt på samma gång.
 
Dagens träning blev Lappberget t.o.r. Motvind hela vägen upp men ändå en härlig tur. Jag springer sakta, men jag känner mig stark i benen och orkar det jag vill. En månad till Springcross i Stockholm. Målet där är att springa 12 km på "tävling" utan att fokusera på tiden. En weekend med min man för första gången på 19 år är något att se fram emot.
 
Snart ska jag laga palt. Sen borde jag kanske fundera lite mer på vad jag ska säga på onsdag. Kloka ord om hälsa, stress och motivation...På 10 minuter!!! Blir intressant att se hur jag ska fixa det.
 
 
Anna :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp