Var går gränsen?

Startade dagen, eller rättare sagt, fortsatte dagen med ett träningspass i gymmet. Eftersom jag hade planerat att duscha efteråt hade jag träningskläderna i väskan, trodde jag. Nästan allt var med, men inga byxor...Problem är till för att lösas tänkte jag och vek upp benen på mina underställskalsonger, och traskade upp i gymmet. Det är ju ändå aldrig någon där på morgonen. Eller, ja, förutom då Tomas, men det hade jag glömt bort. För efter ca tio minuter stövlar han in. Jag funderar då på om jag ska säga något eller låtsas som ingenting. Men det kändes värre att någon ska gå omkring och fundera på varför en idiot tränar i långkalsonger så jag berättade att jag, om han nu inte lagt märke till det, har långkalsonger. Som tur är vi barndomsvänner och har en öppen och skämtsam inställning till varandra. Vi har alltid kul, med andra ord. Men jag funderar på var min gräns går, när jag ogenerat tränar i långkalsonger. 
 
Patriks kommentar via sms? Han skrev: suck 
 
Ha, ha, ha. Vilken start på denna stormiga dag. 
 
:)
Allmänt | | Kommentera |

Morgonjogg :)

Jobb hela dagen och halva kvällen betyder morgonjogg och morgonblogg. :) Efter att hästarna fått komma ut i hagen drog jag på mig kläderna och stack iväg på en femkilometerssväng. Inte så långt, men många bäckar små... Det var helt fantastiskt underbart ute. Perfekt temperatur, perfekt underlag, perfekt känsla i kroppen och det satt perfekt med en smarrig frukost när jag kom hem. 
 
Nu har jag checkat av dagen och ska duscha och bege mig till dagens första jobb, skolan. Efter det några härliga kunder.
 
Ha en bra dag. 
Allmänt | | Kommentera |

Styrketräning

Eftermiddagsjobb betyder morgonträning. I morse tränade jag tillsammans med Patrik. Vi gick faktiskt till badhusets gym och tränade där. Jag fokuserade på ryggen och triceps. Med lite annat emellan. Vill bli uthållig i triceps och stark i mage. Tänker bli stakexpert. :)
 
Vi närmar oss advent och Emma står i köket och gör julgodis halva dagarna. Jag funderar på julklappar och adventsmys. Mycket som ska hinnas med. Advent får gärna vara en mix av lite stress (rolig stress) och mysiga lugna stunder. 
 
Ikväll näst sista gången på bålstabilitetsgruppen och tredje gången med yogagruppen. Det är ju kul att jag har grupper utan att jag har annonserat...men jag borde nog annonsera efter jul. Det är inte så många som vet om att man kan anmäla sig till yoga och bålstabilitet. 
 
:)
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp