Säsongsavslutning

Igår hade vi säsongsavslutning på vår sommarsuccé Röris. Vi träffades vid campingen och promenerade till Grelsbyberget där vi sprang upp och ner för berget i en timme. På toppen stannade vi till och körde styrketräning i skogen en stund. Regnet öste ner på vägen tillbaka och åskan mullrade i bakgrunden. Vi kände oss som värsta äventyrarna. Väl tillbaka, och i säkerhet, blev det några längder i poolen och sen dusch och bastu före vår avslutande middag. Eftersom Röris är en bred verksamhet ingår inte bara träning utan även utbildning inom diverse områden, socialt mingel och mat i den ordinarie verksamheten. Avslutningsmiddagen var helt underbar och bestod av en fantastisk vegetarisk paj med sallad och en god äppelmust. Efteråt drack vi chaite och smaskade i oss en ljuvlig cheesecake. Nu blir det ett uppehåll eftersom delar av Rörisgruppen ska åka på semester. Sen får vi se vad som händer. Håll utkik och häng på du också när vi drar igång igen. // Anna :)
Allmänt | | Kommentera |

Personbästa - igen.

Sex minuter bättre än förra året på Kivijärviloppet. Härligt springväder och pigga ben. Jag tittade inte på klockan under hela loppet och jag hade ingen aning om hur långt jag sprungit förrän jag kom till en vätskekontroll där det stod: 4 km till mål. Jag trodde jag hade sprungit max 5 kilomter. Jag hade en underbar känsla hela loppet och när jag sprang in på upploppet var jag trött men jag hade kraft kvar. Man lär sig för varje lopp. Nästa gång vågar jag ta ut mig ännu lite till. Men ju längre lopp desto svårare att veta hur snabbt man ska springa. På 5 kilometer springer jag så fort jag kan hela tiden och är helt slut när jag kommer i mål. På längre sträckor sparar jag lite på krafterna. Men långa backen var jobbig. Att sen få höra speakerns röst som sa; "Här kommer nr 69, Anna Pohjanen Tegelid, in som andra dam på 12 kilometer." var en skön känsla. Bästa dam fick en kaffemaskin. Tänk om jag hade vetat det... ;) :)
Allmänt | | 2 kommentarer |

Härlig morgonlöpning.

En femkilometersrunda fick avsluta träningsdagen igår. En blåbärspaj avslutade matdagen. Mums! Idag har jag sprungit en lite längre sväng. Vet inte hur långt men jag var ute en timme och tjugo minuter. Upp på Brännaberget, runt på spåren i Grelsbyberget och lite hit och dit på vägarna. Nu har jag hittat en härlig feel-good-bok som jag njuter av. :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp