Tränar på bra.

Länge sen jag skrev här. Jag har varit ledig och då blir det alltid lite mer att göra i livet. Fotbollsskola, cuper, matcher, ridläger, bad, 70-årskalas och en massa andra roliga saker har juni bjudit på. Och en massa träning förstås. Jag har tränat på bra. Det nya gymmet har jag hunnit besöka ett tiotal gånger. Roligt som bara den är det med styrketräning. Fast egentligen var ju planen att inte styrketräna så mkt. Att bli lite tunnare och förhoppningsvis lite snabbare...men det är svårt att låta bli. Sen har jag sprungit rätt många mil för att vara jag. Backträning en gång per vecka och lite mer fart än tidigare. Jag blir sakta starkare och kanske också snabbare. Det lär jag ju märka på nästa "tävling". Ja, och simmat lite har jag också. Tyvärr har jag inte kommit mig för att yoga. Svårt när man inte har någon bra lokal. Vi har lite trångt inne i vårt hus. Inte direkt yogaanpassat. I morgon är det dags för Röris igen. Välkommen! Vi kör igång 19.00 på Sirillus. Fast i morgon får du gärna komma 18.30 för då ska jag utsättas för något spännande (???) av några av deltagarna. Jag missade förra veckan och då införde de en regel att om man missar en gång måste man genomgå ett invigningstest för att få vara med igen. Spännande...och lite läskigt. :) // Anna
Allmänt | | 3 kommentarer |

Rörissuccé

Vilket härligt pass med underbara människor. Röris är det perfekta ordet för vår träning. Rörelse, roligt och flåsigt. Vi jobbade som bara den. Nästa vecka kör vi igen. Tisdag kl. 19.00 på Sirillus. Välkommen! :)
Allmänt | | Kommentera |

Snabbare än vanligt.

Efter några frustrerande dagar av löpvila sprang jag idag en kort sväng på ungefär 6-7 km i ett bra tempo. Planen var att känna hur kroppen kändes och anpassa träningen därefter. Började lugnt och kände att jag var i bra form. Kom in i en bra rytm och andning redan efter en kilometer och ökade sen lite i taget. Funderade då på att köra intervaller men bestämde mig istället för att öka lite till och försöka hålla samma tempo hela vägen. Sprang ut till Espnäs och stannade 30 sek och lät blicken vila på älven. Sen vände jag och sprang tillbaka i samma tempo. Strömsnäsbacken kändes lätt som en plätt och jag ökade lite till. Saktade farten lite när jag kom upp men kände att jag var pigg och alert och ökade igen hela vägen hem. Eufori!!! Jag kände mig stark, lätt och snabb. :) Ikväll Röris och flåsis. Du kommer väl? :)
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp