Sprida negativitet.

Igår när jag var på gymmet kom det dit en tjej. Jag tror att hon tränar regelbundet så där en 3-4 gånger i veckan i alla fall. Vid flera tillfällen har jag tänkt på att hon inte verkar tycka att det är så kul. Suckar och vet inte vad hon ska göra. Om jag då har föreslagit något har hon sagt att det är tråkigt att träna det och det. Igår stannade hon kanske 30 minuter, sen gick hon. Jag frågade om hon redan var klar. Då svarade hon att det inte kändes roligt. Klokt att gå hem om det är trist i och för sig. Men varför denna negativa inställning? Att vara lite trött när man börjar springa, spinna, mocka, vända grönsakslandet, städa eller styrketräna kan jag förstå. Att fortsätta se ut som sju svåra år under hela aktiviteten kan jag inte förstå. Det har jag aldrig varit med om. Vi är så klart olika, men min grundinställning är att allt jag gör har jag valt och då blir det kul. Faktum är att jag aldrig haft ett träningspass som varit tråkigt. Inte ens att städa är så tråkigt som jag låtsas (för att slippa) när jag väl kommer igång. Med en negativ inställning blir nog livet rätt jobbigt tror jag. Jag älskar mitt liv och allt jag gör har ett högt värde. Man kan ju faktiskt välja bort att lyfta järnskrot och välja till något annat. Jag tycker dessutom att det är roligare för världen omkring mig om jag sprider en positiv stämning runt mig. Jag går så långt så att jag tycker att det är en gåva som vi alla borde ge varandra. Att sprida glädje. Träningsglädje, skolglädje, jobbglädje, handla-på-ica-glädje, mötesglädje, lunchglädje. Visst tycker jag att man kan få vara negativ ibland, men ska jag vara ärlig så helst inte så ofta offentligt. Det är ingen som förtjänat att få till sig min negativitet. Nä, träning ska vara roligt. Det gäller att hitta sin grej. Jag har tur eftersom jag gillar i stort sett all slags träning. :)
 
VVS
 
Anna
Allmänt | | Kommentera |

Löpglädje

Ro i själen. Två dagars vila. Student och skolavslutning. Det känns bra. Idag har jag sprungit och det var underbart roligt. Upp till berget och upp på utsikten. Händerna mot himlen med kraft och glädje!!! Sen ner och hem igen. Det är roligt att springe igen. Jag springer utan gps och utan tidtagning. Jag bara springer och njuter. Lite fortare än jag brukar tror jag och med...
 
VVS
Anna :)
Allmänt | | Kommentera |

Löpning idag.

Eftersom jag har yogat i tre dagar har jag inte joggat. Men idag sprang jag 5 km och det var väldigt roligt. Jag har ont i skallen och det blev inte bättre efter löpningen som det brukar bli. Antingen håller jag på att bli sjuk eller också är jag lite stressad. Hoppas på det senare så klart. Student i morgon och jag har ingen som helst koll på vad vi ska äta och när jag ska tillaga detta som jag inte vet vad det är. Det löser sig nog. Jag är väldigt trött och samtidigt väldigt pigg. Lite konstig känsla. Mycket som händer i kropp och knopp och mycket som händer utanför min egen kropp och knopp men som påverkar mig och påverkas av mig. Coolt.
 
VVS
Allmänt | | Kommentera |
Upp