Sol ute...

Sol ute sol i sinne...stämmer inte. Men regn ute och sol i sinne stämmer faktiskt. Jag är piggare och har haft några riktigt bra träningspass. Om en stund är det dags för några tusingar. Känner mig inte så pigg på det i kroppen just nu, men när jag sätter igång kan det kännas helt annorlunda. Idag är min sista planerade arbetsdag som anställd denna termin. Sen blir det eget arbete. Det ser jag fram emot. Jag ska yoga och sälja böcker sommaren lång. 
 
Jag har haft en rätt så omväxlande termin och då och då rätt så intensivt. Men eftersom jag alltid bara jobbar med sånt jag älskar att göra så har det gått bra. Under helgen sprang Julia lopp i Luleå (och vann) och vi hade konfirmation hela helgen. En väldigt fin konfirmationshelg måste jag säga. Och lägret var också kanon. Idag har vi sommarfest med Kyrkmössen och det får bli som det blir. Det är otroligt många barn i grupperna och har varit jättekul. 
 
Vi har som smått börjat planera studenten. Ungarna flänger och far hit och dit och det är roligt och väldigt oroligt...Sånt är livet och det är bara att ta ett djupt andetag och sänka axlarna. Allt går inte att kontrollera. Och tur är väl det. 
 
Lustigt hur kroppen anpassar sig efter det den utsätts för. Lite styrketräning och mer löpning och yoga har gjort mina muskler längre och så klart mindre. Känns konstigt att vara svag. Det brukar jag inte vara. Längtar efter backträning och ett ordentligt styrkepass. I förrgår sprang jag uppför Brännaberget för första gången i år. Det var ljuvligt!!! Först några backintervaller i 40 sek. / intervall och sen backen upp. Backträning är det roligaste jag vet. 
 
Varje träningspass oavsett hur ofta eller hur hårt det blir är en investering. Den träning som blir av är bra träning. Det skriver jag under på. Jag tränar aldrig färre pass än 5 per vecka (om jag inte är sjuk). En bra vecka tränar jag 8 pass med en vilodag. Så har det nog varit i ungefär 8 år. Men ibland består träningen av lugnare och kortare pass. 30 minuter löpning hinner jag alltid med. Vissa veckor har 3 30 minuterslöpning och två styrkepass. Det är också bra.
 
Tusingarna närmar sig och det börjar pirra av nervositet i magen. Så ska det vara inför lite hårdare träning. 
 
// Anna
 
Allmänt | | Kommentera |

Dåligt!!!

Sämre uppladdning inför ett lopp har jag aldrig haft. Två veckor av dålig träning toppat av fyra dagar sjukdom. Jag är i stort sett frisk men kroppen är trött och seg och orkar inte nåt. Ögonen känns fortfarande konstiga fast huvudvärken är nästan borta. Jag har sovit och sovit och ändå velat sova mer. Och när jag har sovit har jag fått ont i kroppen och ont i huvudet. Blä, vad trist. Dessutom är det regn och rusk och kallt och tråkigt ute. Negativiteten är stor. Men det finns ljusglimtar. Och jag håller tummarna att ingen annan blir sjuk nu. Vi har så mycket framför oss nu allihopa. Konfirmation, resor, lopp, student, fotboll och en kanotutflykt som de borde ha skjutit upp till hösten.
 
Nu längtar jag till jag har orken tillbaka så jag kan köra ett hårt pass antingen ute eller på gymmet. Avskyr när kroppen är svag. Såg en bild på mig från Rhodos...Oj, vad brun och stark jag såg ut. Nu är jag blek, grå, svag och sur. 
Allmänt | | 3 kommentarer |

Hej

Tänkte bara kika in en sväng och visa att jag lever. Har fått lite kommentarer om att jag borde skriva...Jag har så otroligt mycket att göra så det är inte så prioriterat område. Jag har planerat in en lugnare period från 11 juni...Det blir intressant att se hur det blir med det. Jag hamnar här och där och det är vansinnigt roligt. Fullt upp med allt möjligt. Lite mindre styrketräning än det brukar vara och två veckor av lite mindre löpning. Ena veckan oplanerat för lite och en vecka planerat lite. Idag har jag kört korta intervaller ute. Jobbigt och kul. Jag yogar mycket och det är helt fantastiskt bra. I LOVE IT!!! Har hittat min yogaguru och det bästa är att hon finns här uppe i norr.
 
Ha det bra!!!
 
Anna
Allmänt | | Kommentera |
Upp