Lidingöloppet

Jag hade två mål. Det ena var att magen skulle klara sig hela vägen och det andra att jag skulle ha roligt. Planen för magen var att ta Immodium, endast dricka vatten i 15 km och att hålla ett tempo där det inte blir jättestor påfrestning på magen. Det funkade!!! Fast jag var väldigt tom på energi efter 15 km när jag började få i mig mer näring. Måste testa vad jag tål att få i mig tidigare utan att magen pajar. 15 km är nog så långt utan energi när loppet är 30 km. Glädjemålet var en lite större utmaning med tanke på förra årets katastroflopp. Här var planen att springa 5 km i taget med olika positiva tankar. Detta gick över förväntan. Jag var glad hela loppet, tänkte inte en negativ tanke under tre mil och spurtade i mål med ett leende på läpparna. 
 
Jag har ingen aning om vilken tid jag sprang på och det känns inte alls viktigt. Jag springer för att jag kan och för att jag älskar att springa. Tempot jag höll under loppet var bekvämt hela vägen. Andningen flöt på och benen sprang av sig själva. Det är en fantastiskt fin löpslinga ute på Lidingö med en massa fina hus och lyxiga båtar. 
 
När jag kom upp på målrakan så hade jag fruktansvärt mycket kraft och energi (kanske lite för mkt. eg. för att ha sprungit 3 mil). Jag sprang i mål i ett högt tempo och med hjärtat fullt av kärlek. 
 
Summering Lidingöloppet 2015:
 
Jag var i bra form.
Jag hade bra målsättningar varav det viktigaste målet var ett känslomässigt mål.
Jag sprang för min egen skull.
 
3 mil ren löpglädje :)
 
VVS
 
Anna :))
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp