Tre dagar kvar.

Tre dagar kvar till vårens första springmål - Vårruset. Gänget och jag har satt upp våra mål och om inget speciellt inträffar borde vi kunna nå målen - kanske t.o.m. pressa tiden lite. Igår klarade en av oss sitt mål. Helt ensam. Det gjorde mig väldigt glad och stolt. Det är ju inte min prestation, men jag känner mig lite inblandad eftersom vi tränat tillsammans hela vintern och jag vet vilken kämpe det är. En tuff brud i lyxförpackning. En av mina idoler helt enkelt. :)

Idag klarade jag min tid. Lite motvind och inte riktigt uppvärmd. Så jag hoppas det var 5 km jag sprang och att jag är pigg och fräsch på fredag. Vårruset är i första hand en trevlig utflykt med goda vänner, men en tävlingsmänniska som jag vill ändå ha ett mål att jobba mot.

Efter mina 6 km blev det ett pumppass med Tessan. Superkul att träna med andra. Det har blivit mycket  styrketräning på egen hand på sista tiden. Ibland är det skönt men jag får sån härlig energi av att träna med träningskompisar. Våra löppass är superroliga. Jag är lika glad varje gång vi har sprungit tillsammans.

Jag längtar till vi får dra på oss våra snygga tröjor och ställa oss på startlinjen. Texten på våra ryggar är nog rätt passande. Hela laget har en massa goda egenskaper och rätt många är inte direkt traditionellt kvinnliga. Men trots det är det ett gäng pangbrudar. :) Det betyder kanske att traditionellt manliga egenskaper har blivit kvinnliga också. Jag känner dessutom flera härliga män (manliga män) som har traditionellt kvinnliga egenskaper. Kanske män och kvinnor alltid har haft dessa egenskaper men det är så underbart när man vågar visa öppet vem man är.

Underbart är också att jag får börja varje dag med en promenad genom skogen för att komma till bilen. Nu sjunker vattnet så om några dagar får jag börja använda den vanliga vägen igen. Frågan är om jag vill. :)


Allmänt | | Kommentera |
Upp