Spinning!!!

Fick ett infall och åkte (ja, jag cyklade inte eftersom jag inte gillar vardagsmotion) till gymmet där jag körde 35 minuter spinning. Det är länge sen sist så jag tog det lite lugnt. Men svettigt och otroligt roligt var det. Jag cyklade till en gammal spellista som jag haft på spinningen för några år sen och jag kom direkt in i alla fartökningar och backar. Jättekul helt enkelt. Jag tror jag ska lägga in spinning ett par pass i veckan framöver. :)
 
Så här känner jag mig just nu. :)
 
Varför? För att jag kan!!! Det är en gåva som jag är tacksam för varje dag.  :)
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Löpning och yoga

En kort sväng på Halljärv med döttrar idag igen. Njöt av solen, skogen och de mjuka stigarna. Igår hade vi ett lugnt och skönt yogapass. Kanske den största utmaningen på såna pass är att stilla tankarna och att bara vara i det enkla och stilla. Älskar kombinationen av löpning och yoga. Glädje!!!
 
Har som smått börjat förbereda för höstens yoga. Här lite försmak på marknadsföringen. :)
Allmänt | | Kommentera |

Frihet

Sprang på Halljärv igår tillsammans med tre av mina döttrar. Det är så bra att springa där eftersom alla kan välja sin egen sträcka och ta den i eget tempo. Jag njöt av den fina naturen och ökade där jag kände att jag hade lust och kraft. Jag kände mig fri. Klockan ligger i skåpet och det känns bra att ha det så för tillfället. Jag vill bara springa med och av glädje. När jag kom fram till bilen mötte jag en gammal träningskompis som haft lite träningsuppehåll tror jag men som nu var ute och sprang och såg glad ut. Det är väl ändå det viktigaste oavsett om vi är motionärer, elitmotionärer eller elit. Att vi har roligt och mår bra både fysiskt, psykiskt och själsligt av träningen. Det tror jag i alla fall. Jag bjöd in henne till yogan. Tyvärr kom hon inte. Jag hoppas hon kommer en annan gång. Vi har en fantastiskt känsla i den ständigt förändrade yogagruppen. Jag har fått många förfrågninga om yogan och det är jätteroligt. Någon hade frågat en av yogisarna vad det är för hemlig yoga hon går på. Den är inte alls hemlig men vi har lite begränsat med platser just nu. Jag vill att alla som vill ska komma. Förhoppningsvis har jag ett place till hösten så alla som vill kan vara med. Jag har många idéer. 
 
Gårkvällens yoga var härlig. Varmt och skönt i Gröna havet och positiva och varma vibbar i rummet. Det är underbart att se hur olika alla är och hur var och en utgår från sig själv. Temat igår var Frihet, ett av nyckelorden för pilgrimsvandrare. Frihet finns i sanningen. Sanningen i mig själv. Sanningen i vad jag känner, tänker, gör. 
 
VVS
Anna :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp