Må-bra-lista

Träning är en viktig del i mitt liv. Så här utan att tänka efter allt för mycket skulle jag säga att det kommer på fjärde plats i mitt liv. 1. Familjen 2. Hästarna 3. God mat 4. Träning (räknar in yoga fast det egentligen inte räknas som träning). Ja, ungefär så är det nog. Det är min må-bra-lista. Sen behöver jag böcker, möten med andra människor, en bra film då och då, lite snygga kläder, massage, en fika på stan och frisk luft. Om jag måste välja bort nåt av det blir det nog kläderna och massagen...och en fika på stan. Det räknar jag som lite extra lyx. Trevligt men inte nödvändigt.
 
Jag tänkte skriva om veckans träning men istället blev det en hälsolista. Så är hela mitt liv. Jag planerar något och plötsligt gör jag något helt annat. Men ibland följer jag min plan. I morgon är det dags för yoga. Känns lite pirrigt men väldigt roligt. Idag har jag tränat ben och åkt rullskidor. Igår var jag och Patrik på spinning och efteråt blev det lite magträning. Jag har även sprungit en gång, åkt rullskidor en gång och styrketränat en gång denna vecka. Så, nu har jag skrivit om veckans träning också. 
 
Nu ska jag kombinera nummer ett och tre genom att dricka te och äta pinfärsk hällakaka med familjen. Städa är inte en av mina favoritaktiviteter trots att jag gör det ganska många timmar varje vecka. Nu är det rätt så skräpigt på köksgolvet och dammsugaren är på övervåningen. Då tar jag till mitt bästa städknep. Jag släcker lamporna och tänder några ljus. Och hips vips är det städat och fint. 
 
Till mitt försvar (fast vem skulle anklaga mig???) kan jag berätta att jag städat garderober och putsat fönster idag.
 
God natt
 
Anna
Allmänt | |
Upp